Руският президент Владимир Путин направи ново изявление за войната в Украйна по

...
Руският президент Владимир Путин направи ново изявление за войната в Украйна по
Коментари Харесай

Путин направи нови изявления за войната в Украйна

Руският президент Владимир Путин направи ново изявление за войната в Украйна по време на речта си на срещата на Г-20. Той загатна „ договаряния “, отбелязвайки, че Кремъл „ не ги е отказал “, съобщи Sky News.

Говорейки посредством видеовръзка, съветският водач не можа да подмине тематиката за войната против Украйна, която Руската федерация разпали.

„ В мнения, които може да издигнат вежди, съветският президент сподели, че би трябвало да помислим по какъв начин да спрем войната в Украйна, тъй като това е „ покруса “, се споделя в обявата.

" Военните дейности постоянно са покруса за съответни хора, съответни фамилии и страната като цяло. Разбира се, би трябвало да мислим по какъв начин да спрем тази покруса. Между другото, Русия в никакъв случай не е отказвала мирни договаряния с Украйна ", сподели Путин.

Журналистите припомниха, че Путин неведнъж е заявявал, че е подготвен за договаряния. Анализаторите обаче считат, че той надали ще го направи преди резултатите от изборите в Съединени американски щати. Това е по този начин, тъй като президентските избори през 2024 година могат да повлияят на поддръжката на Запада за Украйна, защото се чака Доналд Тръмп, който беше мощно сериозен към поддръжката на Киев, да завоюва номинацията на републиканците.

Анализирайки речта на Путин, публицистите означиха, че западните анализатори остават скептични към сходни изказвания на съветския президент, който не демонстрира никакви признаци на подготвеност за договаряния: " Украйна желае да възвърне цялостната си териториална целокупност и изцяло да изгони Русия от страната. За Русия, приемайки това решението би се разглеждало като капитулация и е малко евентуално да се откаже от окупираните сега територии, изключително Крим, който нелегално анексира през 2014 година "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР